Luis E tight-lipped PSG star's future

Luis E tight-lipped PSG star's future

Luis Enrique forbliver tavs om Mbappes fremtid

PSG udebanetrøje træner, Luis Enrique, undgik at kommentere rapporterne om Kylian Mbappes mulige afgang fra klubben til sommer. Forud for PSG's Ligue 1-kamp mod Nantes var fokus primært på Mbappes fremtid, idet det ser ud til, at han forlader klubben efter syv år.

Paris Saint-Germain-chefen Luis Enrique var meget fåmælt om Kylian Mbappes fremtid, men insisterede på, at "holdet står over enhver person" på en pressekonference.

I denne uge kom der rapporter om, at Mbappe har fortalt PSG tøj børn, at han har tænkt sig at stoppe sit ophold i den franske hovedstad til sommer, hvor hans kontrakt udløber, og der er stærke forbindelser til Real Madrid.

Men Enrique nægtede at udtale sig om situationen forud for PSG's Ligue 1-kamp ude mod Nantes på lørdag.

PSG-træner fokuserer på holdets sammenhold midt i Mbappe-spekulationerne

"Jeg vil forsøge at afslutte dette emne, så jeg ikke tager det op, før de involverede parter har givet deres mening til kende. Jeg vil ikke kommentere på det," sagde Enrique på sit pressemøde fredag.

"De involverede parter har endnu ikke givet deres mening til kende. Kylian Mbappe har ikke sagt noget offentligt, og det er der heller ingen andre i klubben, der har.

"Så jeg er træneren. "Når parterne taler, vil jeg give jer min mening, men vi fortsætter med at arbejde for at være et bedre hold hvert år."

"Vi har altid sagt, siden jeg kom her for seks måneder siden, at holdet står over alle andre, over alle individer. Det er den samme politik for hele klubben."

"Det er vores budskab: Klubben og holdet står over alle individer. Når de involverede parter udtaler sig, mener jeg, at det er dem, der skal tale. Som træner vil jeg give min mening til kende på det tidspunkt.

PSG hjemmebanetrøje har 11 point op til Nice i toppen af Ligue 1 og har en kamp i hånden i forhold til rivalerne, mens de forsøger at vinde deres 10. titel på 12 år.

billige replika Fodboldtøj,Billige Fodboldsæt Børn,Billige Fodboldsæt Børn med eget tryk,billige fodboldtrøjer

Mbappe-sagaen fortsætter: Enrique holder fokus på træning

Mbappe har scoret 20 mål i hjemlandet og 31 i alle turneringer, hvilket understreger hans status som en af verdens mest farlige angribere.

Men der har været uro mellem spiller og klub i de seneste sæsoner. Sidste sommer ønskede den 25-årige, der kom til Parc des Princes fra Monaco i september 2017 for £165,7 millioner, at skifte væk. Men han endte med at forlænge sin kontrakt med klubben. Denne forlængelse giver klubben mulighed for at få en overgangsafgift, hvis han forlader.

Nu hvor sagaen skal genoptages, er Enrique ikke bekymret for, at det kan blive en distraktion. Han insisterer i stedet på, at det bare er en del af det at være i en så højt profileret klub.

"Atmosfæren til træning er ligesom før enhver kamp, og i dette tilfælde er det før Nantes. Det var en normal træning uden nogen nyheder," tilføjede Enrique.

"Jeg er overhovedet ikke bekymret. Der er altid rygter omkring klubben, og det skal man kunne håndtere. Der vil altid være kritik og ros.

"Det er alt sammen normalt. Der er også kontroverser, det ved vi. Hvis man ikke kan lide det, kan man ikke være i en klub som denne."

Madrid er favoritter til Mbappe, Arsenal er med i opløbet

Madrid er den mest sandsynlige destination for Mbappe, men Mikel Arteta udelukkede ikke, at Arsenal kunne være interesserede. "Selv med en spiller af den kaliber skal vi altid være med i samtalen. Men som du sagde, ser det anderledes ud," sagde Arteta.

Adspurgt om han var i dialog med spilleren, tilføjede han: "Det er jeg ikke. Måske er Edu og ejerne det, men jeg er ikke med i de samtaler før i sidste fase.

"Hvis vi vil være det bedste hold, har vi brug for de bedste talenter og de bedste spillere, det er helt sikkert."


ottawasenatorsclub

261 Blog posts

Comments